Kies een ontwerp uit onze collectie
en mail je keuze met alle gegevens naar: info@mozes-en-co.be
Kies   

Kaartje gevonden?
Dan kan je hier GRATIS
bijpassende enveloppen kiezen.

Ook voor doosjes, stickers, posters
en magneten kan je bij ons terecht.Meer   

Wanneer je al je wensen en vragen doorgemaild hebt, nemen wij contact op. Na alle nodige info te hebben ontvangen, sturen we een gedetailleerde offerte op.
Zodra deze goedgekeurd wordt,
gaan we aan de slag.


Je ontvangt een eerste digitale proef. Op basis hiervan geef je feedback.
Is het ontwerp volledig naar jullie wens? Dan raden we aan om een papieren drukproef te bestellen, want kleuren op scherm kunnen afwijken van kleuren op papier.


Zodra de drukproef goedgekeurd is, wordt het factuur verzonden.
Gelieve deze binnen de 14 dagen te betalen, zo hoeven jullie hier al niet meer aan te denken en kunnen jullie je volledig op de geboorte voorbereiden.Hebben jullie enveloppen, doosjes, of andere extra's besteld?
Deze worden verzonden zodra de betaling ontvangen is.
Zo kunnen jullie op tijd starten met adressen schrijven en doosjes vullen.Het grote moment is aangebroken! Stuur ons na de geboorte een sms-je (0497/88 55 35) met de naam van jullie kindje en de laatste gegevens (datum, lengte, gewicht,...)
De kaartjes zijn gedrukt en worden verzonden naar het adres dat jullie doorgegeven hebben.

(indien de laatste gegevens voor 11u30 doorgegeven zijn, worden de kaartjes reeds de volgende dag geleverd, zelfs op zaterdag!)

Wij zijn zeer benieuwd naar jullie ervaring met Mozes & Co.
Wanneer jullie wat bekomen zijn van alle emoties mogen jullie altijd laten weten wat jullie van onze samenwerking vonden.Geef feedback